About me

Ik heb altijd al om dit te doen, want ik zag dat de Raspberry Pi niet de mogelijkheid om ten volle te profiteren van alle tuner functies hebben, het is alleen voor de fundamentele monitoring. Het doel van deze site is om u te laten zien veel van de functies van tuner en laten zien hoe gemakkelijk het is om te gebruiken.

Dit project werd gedaan met behulp van een Raspberry Pi 2 B en een Broadcom BCM2835 chipset. Het belangrijkste ding om te onthouden is dat de Broadcom BCM2835 chipset is dezelfde chipset die wordt gebruikt voor de Raspberry Pi. Als u een ander apparaat gebruikt, zijn er verschillende configuraties. Als je je eigen configuratie wilt doen, bekijk dan de Raspberry Pi-blog van Tim's voor alle configuratieopties. Deze blog is momenteel in de 3e versie met 2 versies beschikbaar. Ik ben bezig met een tweede versie om mee te gaan met de eerste.

In 2017 werd ik geïnterviewd door de nieuwsmedia over de staat van de tuner van de wereld. Ze wilden weten over de nieuwe dingen waar ik mee experimenteerde. Ik was echt verbaasd om te zien dat ik ook een teardown nerd. Ik ben een beetje een teardown nerd, want er is iets heel leuks aan het zien hoe een apparaat werkt en de materialen, en dit is echt wat ik ervan geniet. Ik ben ook een teardown geek, want ik wilde zien wat ik kon doen met een Teardown Geek om te zien hoe het kan worden verbeterd.

Dus begon ik een blogbericht te schrijven om het concept uit te leggen, en wat ik probeerde te bereiken met dit project. Om een beter begrip over het onderwerp te krijgen, heb ik besloten om te proberen om een aantal vragen met betrekking tot teardown en tuner, en de teardown proces te beantwoorden. Is er een teardown proces dat je hebt gezien of hebt meegemaakt? Welk teardown proces was het meest lonende om mee te werken? Wie /wat zou je willen zien doen een teardown? Dus besloot ik deze vragen te beantwoorden.