Hoe tuner te gebruiken?

koop een tuner! Ik wil je laten zien hoe je dat doen. Ik zal de eerste persoon zijn om te zeggen: Je hebt geen tuner nodig! Ga gewoon naar een radio winkel, koop een radio en een tuner en je bent klaar om te gaan! Maar, voordat je dat doet, check out dit artikel. Het geeft je veel info over het gebruik van een tuner.

Er zijn veel dingen die je nodig hebt om te kopen, maar het belangrijkste is de radio, een tuner of niet. Daarom hebben we de volgende items gekozen om u te helpen uw radio te starten en te testen. Hier is mijn lijst: Tuner, ongeacht de prijs Je hebt een van deze nodig als je wilt beginnen, je radio wilt testen of andere activiteiten in de radio wilt doen. De meeste tuners zijn $ 40 en hoger. Echter, sommige zijn duurder dan anderen. Dit kan heel interessant zijn, in vergelijking met Dymo Printer Server Ze zijn ontworpen om te worden gebruikt voor zeer fundamentele tests (zoals om erachter te komen hoe goed de tuner doet, het volumeniveau, om de gevoeligheid van de antenne of winst te controleren, enz.). Ze bevatten meestal geen cd (vanwege hun kosten). U echter gemakkelijk een goede audio-cd kopen bij uw lokale Radio Shack of iets dergelijks. Er zijn ook verschillende soorten USB en andere soorten geheugen sticks die meestal niet worden verkocht als zodanig, maar verkocht voor gebruik in verschillende andere apparaten. De meeste zijn $1-$20. Zelfs tuner Test kan een proefrun zijn. Deze blog is een zeer goede bron van informatie over tuners. Ik hoop om het te verbeteren en andere soorten tuners toe te voegen. Als u uw eigen tuner wilt proberen, heb ik deze gids gemaakt om u op weg te helpen.

Dus, waar te beginnen.

Hier zijn enkele stappen die u nemen in het begin om het gemakkelijk te maken om een tuner te maken: Start met het lezen van een aantal van de vorige artikelen. Het zal de dingen veel gemakkelijker maken. De artikelen hebben veel foto's. Het tweede deel van het artikel heb ik geschreven een beetje langer, uit te leggen hoe je een tuner te gebruiken. Veel van de instructies zijn vrij duidelijk. Je hebt een USB naar Serial adapter nodig en je moet een tuner kopen. Het enige lastige deel is uitzoeken wat is de meest handige plek om het te doen: op uw computer of in uw garage? Of allebei? Nu, om te beginnen, download de software voor uw besturingssysteem en lees dan dit artikel. Nu hebben we de basissoftware up and running. Ik ga je wat trucjes vertellen. Dit is wat ik heb gevonden werk het beste. Maak je geen zorgen, ik zal je ook over andere trucjes vertellen. Dus, laten we aan de slag gaan! Eerst moeten we weten met wat voor tuner je te maken hebt.