Is er een gemeenschap rond tuner?

Ja en nee. Allereerst, veel tuner gebruikers niet eens weten dat hun favoriete tuner kan worden gewijzigd. Dit betekent dat er een groot verschil is tussen de firmware van de originele tuner en wat we op uw systeem kunnen installeren. Dus als je een tuner te kopen, bent u waarschijnlijk iets kopen dat is een firmware hack.

Ten tweede, mensen denken dat alleen de firmware kan worden gewijzigd. Dit is niet waar. Alle firmware is er, maar je bent het wijzigen van het. In de volgende delen zal ik uitleggen hoe de originele tuner firmware te wijzigen op uw pc en vervolgens gebruiken om een specifieke tuner tweaken. Wat u moet veranderen: 1. Een nieuwe firmware. De originele firmware kan hier worden gedownload. 2. Een speciaal programma om de tuner te manipuleren. 3. Een nieuwe radio. 4. Bekijk het rapport Vetmeting Weegschaal experience report. Een tuner die werkt op mijn netwerk (het is mijn router dus dat maakt het mogelijk). 5. Om de tuner aan te sluiten op mijn router en mijn MAC-adres te krijgen. 6. Een tuner die min of meer compatibel is met mijn router.

Nu ik alle basics uit de weg heb, laten we aan de slag gaan. In deze tutorial zullen we werken met een tuner die zal werken op mijn router. De eenvoudigste manier om het aan te sluiten op mijn router is om mijn pc te gebruiken als de interface. Voor deze zelfstudie gebruiken we Windows 8. Wat is een tv-tuner en waarom heb je het nodig? 1 64bit OS. Dit is hoe we dit kunnen doen: Stap 1: Maak een back-up van de bestanden op uw pc. In dit geval doen we het volgende: Stap 2: Download de stuurprogramma's voor je router en open ze. Zelfs tuner Test is een proefrit waard.

Stap 3: Voer de stuurprogramma's uit en stel een wachtwoord in voor de nieuwe gebruiker die u in stap 2 hebt gemaakt. Je bent er klaar mee! U de webbrowser van de router openen (in de routersoftware van uw router) en naar de startpagina van de tuner gaan.

Stap 4: Voer uw wachtwoord in en log in. Nu de gebruiker is geconfigureerd en u bent aangesloten, u beginnen met het afstemmen van uw radio (zorg ervoor dat u de tuner ingesteld op de juiste frequentie en u bent niet luisteren naar een andere radio). In de volgende afbeelding ziet u hoe u uw tuner instelt. Als u meer wilt lezen over de Tuner op de website, het is ook een uitstekende bron van informatie. U moet uw gebruikersnaam en wachtwoord wijzigen in de juiste wanneer u zich aanmeldt. Doe dit voordat u verder gaat met deze gids.