Kan ik een SAT-kabel aansluiten met een distributeur op tv en Sky Receiver?

"Ja, dat kan. Maar je moet het aansluiten op een TV of Sky Receiver".

Ik heb gebruik gemaakt van al deze tuner modellen bij verschillende gelegenheden. Soms is het zo dat de kabel is aangesloten op een oudere versie van een tuner. In dergelijke gevallen wordt de nieuwe versie geleverd met een nieuwe kabelconnector. In de volgende beelden hieronder zie je een paar van de nieuwste versie van deze tuners. Deze video is afkomstig van het oude model, de Tunertest. Satellieten zijn nog steeds in gebruik in de meeste delen van de wereld en in de VS. Ze kunnen een belangrijke bron van programmering en veel mensen zullen een satelliet gebruiken om te luisteren naar muziek, films en andere vormen van programmering. In het volgende artikel ziet u enkele van de verschillen tussen de nieuwere modellen en de oudere modellen.

Veel mensen weten niet wat een satellietontvanger eigenlijk is. Een satellietontvanger is een kleine computer met een radio die satellietsignalen kan opvangen. Je sluit de computer aan op een satellietantenne en zet hem aan. Wanneer u afstemt op de radio zal de computer u vertellen hoe lang het zal duren voordat het signaal naar u wordt verzonden. Satelliet wordt ook wel satellietradio genoemd. Een typische radio wordt een draagbare satellietontvanger genoemd omdat zij kunnen worden opgezet om van een draagbare satellietantenne op te nemen en uit te zenden. Deze radio's zijn klein genoeg om in een zak te passen en je veel verschillende vinden. Veel radiostations hebben satellietantennes, maar niet allemaal, en sommige hebben zelfs satellietzenders en satellietontvangers. Er zijn ook veel radiostations die geen satellieten hebben omdat ze de mogelijkheid hebben om uit te zenden naar een groter publiek of omdat ze niet graag betalen voor een satelliet.

De meesten van ons kunnen een goed idee krijgen van het ontvangstbereik van de antenne die we gebruiken. Ook Gadget Man Cadeau kan een test zijn. Het kan een groot probleem zijn als je het bos in moet of over een berg om je satellietontvangst te controleren. Is er een gemeenschap rond tuner? Sommige satellietstations kunnen zich in het bereik van 5 tot 20 KHz bevinden, wat ongeveer twee keer het signaalbereik is van uw gemiddelde satellietradio, maar we kunnen niet weten hoe goed de ontvangst zal zijn totdat we het hebben getest. Dit artikel vertelt u hoe u uw satellietontvangst testen, waarom het belangrijk is, en hoe u weten of de satelliet u overweegt te kopen een goede ontvangst heeft.

1. Begin met het aansluiten van de radio in een stopcontact

2. Kijk naar de ontvangstmeter (figuur 1) op de radio. Het moet iets lezen als 5-14 mW, waar 5-14 mW is ongeveer het signaal bereik van de meeste satelliet radio radio's en ongeveer 14-20 mW is wat de meeste satelliet-ontvangers zijn beoordeeld voor. Ook tuner Test is het proberen waard.

Figuur 1: Uw satellietsignaalmeter (ontvanger) moet 5-14 mW weergeven als het signaalbereik van uw satellietradio

3. Probeer de antennetuner (figuur 2) op de radio te krijgen om te laten zien dat je een goed signaal hebt.