Wat betekent het als er staat: Triple Tuner voor DVB-T2/C/S2, CI , H265-HEVCDecoder Heb ik geen antenne of ontvanger nodig?

Ja, als je wilt doen wat je wilt met de tuner. Als u slechts één test van de tuner wilt maken, gebruikt u de antenne. Als u meer tests moet maken en de ontvanger moet hebben, dan hebt u allebei nodig. En last but not least, als je een probleem hebt dat te moeilijk op te lossen is met de antenne, gebruik dan de ontvanger.

Ik ben geen professionele tuner, maar ik geloof dat ik genoeg ervaring en kennis om te kunnen delen met u de informatie die ik heb gevonden, of om het te delen als je iets wat je nog nooit eerder hebt gezien. Ik zal nooit stoppen met het maken van tuner tutorials. Daarom is het, in tegenstelling tot Beste Draadloos Alarmsysteem 2018, veel nuttiger. Mijn hoop is om te kunnen de beste tuner tutorials die er voor u bieden. Om mijn onderzoek te ondersteunen bied ik een gratis proeflidmaatschap van 30 dagen aan. Klik op de onderstaande link om de volledige details te lezen. En nu, de lijst. En dat is veelzeggend, vergelijk het met Babyfoon Bereik. Ik gebruik mijn huidige lijst met apparaten. Houd er rekening mee dat sommige van hen niet zullen werken. Maar ik heb alle apparaten opgenomen die een webinterface en een werkende driver hebben. Als u een aantal die ik gemist en hebben een betere lijst, neem dan contact met mij op.

Wat voor soort apparaten ondersteunt mijn iPhone/iPad?

Ik denk dat de meeste mensen niet weten dat veel moderne Macs kunnen draaien op Linux en Android-apparaten. Het is ook mogelijk om Linux-gebaseerde Macs op iOS-apparaten uit te voeren met behulp van het native OS. Het is echter zeer ongewoon om een Mac met Linux te vinden (hoewel er genoeg Linux-gebaseerde Macs zijn die er zijn). De meeste Macs met Linux worden gebruikt voor back-up en herstel of om applicaties te testen en te ontwikkelen.

De meeste iPhones kunnen ook Android-apps zoals CyanogenMod draaien, maar omdat ze meer middelen nodig hebben om bruikbaar te zijn, zijn velen geüpgraded om de Android SDK te gebruiken.

De iPad ondersteunt ook Linux-apps. Het heeft twee native ES's: Android en iOS. Hoe speel je met het gas in de auto? Android, in het bijzonder, heeft veel goede apps, waaronder veel gratis. Zo heb ik onlangs een nieuwe app van Google getest die gebruik maakt van OpenStreetMap. Android heeft een grote gemeenschap en veel goede apps, dus het is een goede plek om in deze markt te zijn. De App Store heeft echter niet veel apps van derden, dus je overwegen ze te downloaden van Google Play of andere apps stores. Als u geen derden wilt downloaden, u dat nog steeds doen. Voor Android, de open source versie van de APK heet ODIN, en je het krijgen van de website van de ontwikkelaar (zie de download link aan de bovenkant van dit artikel). Je het ook downloaden via andere apps of in de Google Play Store. Er zijn een paar redenen om een app te downloaden uit een app store in plaats van een open source app. Ten eerste heb je het potentieel om een meer consistente download te krijgen. Ten tweede u bepalen welke apps op uw apparaat worden geïnstalleerd. Ten slotte u apps testen die u wilt gebruiken en waarmee u zich geen zorgen wilt maken. Maar eerst, een paar dingen om te weten: Als ik deze test met Android, het heeft de tuner geïnstalleerd. Dit is een voordeel. In tegenstelling tot tuner Test is het dus merkbaar effectiever. Wanneer ik het op een iPhone of Windows Phone gebruik, moet het met Internet worden verbonden om een IP-adres te krijgen. Dit is een nadeel. Ik weet niet hoe ik dit moet oplossen. Dus, dit is hoe je deze test uitvoert: